Bewegen voor senioren

Op 14 juni organiseert Dorpsraad Bergeijk ’t Hof in de Beweegtuin in Bergeijk een beweegevenement voor senioren uit de hele gemeente.

Op deze sportieve dag zijn fysiotherapeuten en sportinstructeurs aanwezig voor advies en ondersteuning. Zij tonen tevens hoe de beweegtoestellen op de juiste manier gebruikt moeten worden. De aanwezigen kunnen meedoen aan bewegen op muziek onder begeleiding waarbij gebruik wordt gemaakt van klein gymmateriaal zoals ballen, ringen en hoepels. Deze activiteit wordt verzorgd door OVO (Overleg Van Ouderenorganisaties), ‘Meer Bewegen Voor Ouderen’ en de RSZK.

Tijdens het evenement zijn ook een pedicurespecialist en diëtiste aanwezig. In RSZK ’t Hofhuys kan men terecht voor fitnessactiviteiten en er zijn wedstrijden op de jeu de boulesbaan. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor gezonde versnaperingen en er is een gezellige theebar.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Dorpsraad Bergeijk ’t Hof, GGD Brabant Zuidoost, Fysiotherapie Coenen, RSZK Welzijn en de gemeente Bergeijk.

Plaats een reactie