Dorpsondersteuner

Nicole Zelissen, dorpsondersteuner Bergeijk ’t Hof

Mijn naam is Nicole Zelissen en ik ben werkzaam vanuit welzijnsorganisatie Lumens als dorpsondersteuner voor kern ’t Hof. Als dorpsondersteuner zet ik me in voor mensen die een vraag of een wens hebben op het brede gebied van zorg en welzijn.

Ik verbind graag mensen en hun netwerken en vind het geweldig als ik bewoners weer verder kan helpen. Ik heb met verschillende bewoners al kennis mogen maken en hen verder kunnen helpen met verschillende vragen. Deze vragen gaan onder andere over de WMO, dagbesteding, vrijwilligerswerk, etc. Hier zijn al verschillende leuke initiatieven uit ontstaan, bijvoorbeeld een wandelclub en een lunchclub. Heeft u ook een leuk idee voor een activiteit of een vraag, dan kunt u bij mij terecht.

U kunt mij telefonisch bereiken op dinsdag en donderdag te bereiken via telefoonnummer 06-467 681 95. U kunt me ook mailen op mailadres n.zelissen@lumenswerkt.nl