Hulp nodig vanwege corona? Lumens helpt!

Inmiddels merken mensen steeds meer de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Dit kan stressreacties of gevoelens van neerslachtigheid, boosheid veroorzaken.

Wat doet maatschappelijk werk?

Als maatschappelijk werkers in de Kempen kan Lumens veel betekenen in de psychosociale ondersteuning voor mensen bij vragen zoals:
Ik pieker veel over de gevolgen van het coronavirus en voel me daardoor angstig, moe, neerslachtig, heb moeite me te concentreren of slaap slecht;
Ik voel me boos/agressief en heb geen vertrouwen in de overheid m.b.t. de aanpak van het coronavirus;
Hoe kan ik er zijn voor mijn naasten?
Hoe regel ik mijn dagelijks leven (boodschappen, afspraken werkgever)?

Contact opnemen met Lumens Team de Kempen

Mail gerust met vragen of verzoek om telefonisch contact. Wij kijken dan wie binnen het team beschikbaar is om contact op te nemen
Mail aanmeldingenkempen@lumenswerkt.nl of ga naar website www.lumenswerkt.nl

Lumens volgt de richtlijnen van het RIVM/GGD m.b.t. Noord-Brabant. De afspraken zijn daarom telefonisch of via Skype voor zolang deze richtlijnen gelden.
Mocht u mensen tegen komen die hulp van ons zouden kunnen gebruiken kunt u deze mensen naar ons doorverwijzen. U kunt contact opnemen via aanmeldingenkempen@lumenswerkt.nl. Zorg goed voor elkaar!

Ook onze collega’s in Eindhoven zijn een battle voor jeugd en jongeren gestart om positieve energie te genereren. Zie Dynamo Jeugdwerk of op Instagram #dynamojeugdwerk en #beatthelockdown.