Denkt u met ons mee over mobiliteit in gemeente Bergeijk?

De gemeente Bergeijk heeft de Dorpsraad gevraagd om mee te denken over onze mobiliteit binnen onze gemeente maar ook voor vervoer van en naar Bergeijk naar bijv. steden en voorzieningen in de regio. Denkt u hierbij aan vervoer met auto, openbaar vervoer of fiets en voetgangers. Wij horen graag van u hoe u dit in de toekomst ziet. Waar liggen de prioriteiten? Wat is voor u belangrijk voor uw mobiliteit en die van uw gezinsleden voor bijv. school of werk?

Wilt u met ons meedenken? Wij vragen u om onderstaand uw reactie te geven op de verschillende thema’s. Alle ontvangen reacties worden door ons ingebracht in een gezamenlijke bijeenkomst over gemeentelijke visie Mobiliteit voor dorpsraden en kernraden uit gemeente Bergeijk. U kunt uw reactie doorgeven tot uiterlijk 20 mei 2022.

Laat dit veld blanco
Wat is voor u belangrijk in de toekomst voor gemotoriseerd verkeer in gemeente Bergeijk? Denk hierbij aan auto's, motoren, landbouwvoertuigen maar ook adviessnelheid op bepaalde trajecten, verkeersmonitoring, woon-werkverkeer, mindervaliden-voertuigen, verkeersveiligheid, bereikbaarheid voorzieningen in dorp of steden in de regio of anders. Wij horen graag uw mening of uw wensen.
Wat is voor u belangrijk in de toekomst voor fietsers in gemeente Bergeijk? Denk hierbij aan gebruik van fiets voor woon-werkverkeer, school, toeristische fietspaden, snelfietspaden, bereikbaarheid van voorzieningen of steden in de regio of anders. Wij horen graag uw mening of wensen.
Wat is voor u belangrijk in de toekomst voor het openbaar vervoer in gemeente Bergeijk? Denk hierbij aan frequentie, woon-werkverkeer, schoolgaande kinderen, senioren en minder validen, vervoer naar stad en dorpskernen, bereikbaarheid van voorzieningen in dorp of steden in de regio centrale opstapplaatsen of anders. Wij horen graag uw mening of wensen.
Wat is voor u belangrijk in de toekomst voor voetgangers in gemeente Bergeijk? Denk hierbij aan schoolgaande kinderen, senioren en mindervalide inwoners, verkeersveiligheid, voetpaden binnen de kom, bereikbaarheid van voorzieningen of anders. Wij horen graag uw mening of wensen.
Heeft u een andere vraag aan de Dorpsraad?

Bron: Pixabay