Bergeijkse verkeersouders op de bres voor Praktisch Verkeersexamen

Dat de pandemie het organiseren van activiteiten bemoeilijkt, mag dan waar zijn, de verkeersouders en diverse ouders van basisschool Beisterveld hebben het er niet bij laten zitten. Ongeveer 20 kinderen hebben met goed gevolg samen met hun oplettende ouders toch het praktisch verkeersexamen op de welbekende route door Bergeijk kunnen fietsen. Vóóraf werden natuurlijk de fietsen gecontroleerd voordat vanaf de sporthal vertrokken werd.

Veilig Verkeer Nederland Werkgroep Groot Bergeijk is trots op de verkeersouders die zelf het initiatief hebben genomen om het examen te organiseren. Het gaat per slot van rekening over de veiligheid van onze kinderen die straks de weg naar het Voortgezet Onderwijs gaan. Goed voorbeeld doet goed volgen. Laat het ons even weten als u toch nog graag het verkeersexamen afgenomen wil hebben voor uw kind dat nu nog even in groep 8 van de basisschool zit. Dan gaan wij kijken of we daar de spreekwoordelijke mouw aan kunnen passen.

Kijk op de website van VVN Werkgroep Groot Bergeijk en stuur vóór 1 juni een mail met uw contactgegevens. Dan kijkt VVN hoe ze het examen alsnog kunnen laten plaatsvinden zodat uw kind toch met een positief gevolg het examen kan afronden. Een goed begin is nog altijd het halve werk!

Namens Veilig Verkeer Nederland Werkgroep Groot Bergeijk,

Albert Renders