Wandel Tweedaagse 2017

Onder ideale omstandigheden ging de eerste wandelavond van start met 166 deelnemers.  Wethouder Stef Luijten loste om 19.00 het startschot. Iedereen kreeg een passende routebeschrijving mee voor diverse afstanden wandelplezier.

De routes waren zorgvuldig uitgezocht en voorbereid. Pijlen wezen de weg en de vrolijke muziek van sambaband Voorheen Slagerij Sengers en accordeonvereniging De Lustige Klanken met jeugdorkest zorgden voor een gezellige sfeer. Er was voor iedereen zelfgebakken lekkers, fruit, flesjes water, koffie, thee en limonade voor de kinderen. Iedereen werd met applaus binnengehaald. De tweede avond werd het, na stortbuien ’s morgens, uiteindelijk toch prima wandelweer. De deelnemers (152 wandelaars) gingen weer op pad met een andere routebeschrijving een mooie wandeling tegemoet. Bij terugkomst was er weer muziek van De Lustige Klanken en een optreden van de plaatselijk bekende zanger Frans Pasmans, een fruitbuffet en een loterij van de kleurwedstrijd voor de kinderen. De sfeer was uitstekend, de deelnemers maakten er allen een gezellige bijeenkomst van en de samenwerking en inzet van alle vrijwilligers perfect.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd wandelevenement, dat wegens het succes een vervolg kan krijgen. Deze tocht werd georganiseerd door Dorpsraad en Dorpsondersteuner Bergeijk ’t Hof, gemeente Bergeijk, senioren beweegcoach van gemeente Bergeijk en het Aquinohuis.

Als laatste willen we alle vrijwilligers met name de vrijwilligers van het Aquinohuis (voor de vele lekkere hapjes en drankjes), de route ploeg, EHBO, fotografen en Verhoeven voor de vlaggetjes en hesjes bedanken voor hun enthousiaste inzet voor de Avond Wandel2daagse.
Deze tocht werd gesponsord door W.S.N. de Grenslopers, B.D.O. (Triomfboog), R.S.Z.K. ’t Hofhuys, VVV Bergeijk, GGD Zuid-Oost Brabant, gemeente Bergeijk, Schoenwinkel Geenen, Drukkerij Gielen, Albert Heijn Bergeijk.

Plaats een reactie