Wij doen mee met Rabo Clubsupport!

Kunnen wij op uw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Stemmen

Van 4 tot 25 oktober kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete club of vereniging.

Ons doel

De Dorpsraad wil het bedrag gebruiken voor de aanschaf en onderhoud van AED’s. Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok.

De AED werkgroep zet zich in om het plaatsen en het (her)plaatsen van AED’s in de openbare ruimte te faciliteren. Een goed onderhoudssysteem voor deze apparaten is hierbij van belang. Daarbij dienen burgerhulpverleners worden opgeleid om te kunnen reanimeren, de AED op te halen en te bedienen.

Alvast bedankt voor uw steun!